Maatregelen coronavirus

Kijk op de website van je eigen verloskundigenpraktijk welke maatregelen er gelden met betrekking tot het coronavirus. 
Over het algemeen geldt: houd je aan de hygiëneregels, laat je testen bij klachten en kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak.  

In het Slingeland Ziekenhuis gelden de volgende maatregelen:

Maatregelen bij een poliklinische afspraak
Als je een afspraak hebt op de polikliniek Verloskunde, dan gelden deze algemene coronamaatregelen. Vul voorafgaand aan je bezoek aan het ziekenhuis deze coronacheck in, je krijgt dan een persoonlijk advies. Een belangrijke maatregel is dat we iedereen vragen zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis te komen. Wij begrijpen maar al te goed dat je graag met je partner naar alle afspraken wil komen. Deze maatregel is echter nodig om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden en kwetsbare mensen in het ziekenhuis te beschermen.

Bevallen in het Slingeland Ziekenhuis
Naast je partner blijft het mogelijk om een extra persoon mee te nemen als je bevalt in het Slingeland Ziekenhuis. Iedereen in het ziekenhuis draagt tijdens het verblijf in het ziekenhuis een chirurgisch mondneusmasker. Wij vragen van je partner en de eventuele extra persoon om tijdens de bevalling op de verloskamer te blijven en niet in het ziekenhuis rond te lopen. Bezoek op de verloskamers is niet toegestaan. Badbevallingen zijn mogelijk in het Slingeland Ziekenhuis.

Verblijf kraamafdeling (B2)
Mogelijk word je na de bevalling opgenomen op de kraamafdeling (B2). Op de pagina over bezoektijden en bezoekregels vind je meer informatie over de maatregelen omtrent bezoek.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de polikliniek Verloskunde, telefoonnummer: (0314) 32 93 33.

Bedankt voor je medewerking!